Summa sidvisningar

onsdag 7 mars 2012

Smärta, glädje och tips

Smärtan i nacken, huvudet och benen är inte rolig just nu!! Nåt har hoppat snett på vänster sida av nacken och min nystagmus är som ett flipperspel efter allt pluggande. Och benhinnorna är riktigt dåliga :/

Men mitt i allt elände så mår jag riktigt bra ändå. På tisdagar är det "viktresans" mät- och vägningsdag. Jag var hemma från jobbet pga av krämporna ovan. Inte sjysst mot varken mig själv eller mina jobbarkompisar att komma till jobbet i det här skicket. Allt har bokstavligt talat snurrat men stod ut en stund ikväll så vi kunde mäta och väga oss.

Jag ångrar mig inte att jag stod ut ikväll eller att jag tog steget mot ett sundare liv!!

På mindre än 2 månader har jag tappat 21cm i midjan!! Galet kul :) Många andra siffror som var bra men det här tog priset :):)

Nu är det bara att kämpa vidare. Målet är att 1 juni köpa ny bikini :)

Ni som funderar och velar över om nutrilett är något för just er..tveka inte!! Gör som oss. Börja bara!! Vi pratade i telefonen en kväll om hur dåligt vi mådde och hur sugna vi var på att testa nutrilett. Vi nöjde oss inte med endast pratande utan tog första nutrilettshaken dagen därpå och kastade ALLT som ev. kunde förstöra för oss. Vi har nu, ca 2 månader senare efter det samtalet gått ner 18 kg tillsammans!! Så kom igen ni också ;)

Har dock 3 tips;

1) Ta bilder första dagen och därefter varje vecka. Jämför sedan 1 bilden med den nyaste och ni kommer bli grymt peppade och chockade :)

2) Mät och väg er första dagen och därefter varje vecka, gärna vid ungefär samma tidpunkt. Precis som jag skrev ovan, jämför och det ger pepp, pepp, pepp!!

3) Gör det gärna tillsammans med någon, om möjligt. Det hjälper sååå mycket! Ni kan peppa varandra när det känns som jobbigast och dra iväg varandra ut på långpromenader, en sväng till gymmet osv. Det blir också mycket roligare att mäta och väga sig tillsammans :)

Det här är bland det bästa jag gjort!! Jag har gjort mig själv en en björntjänst!!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan framför en film!



//Carran

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar