Summa sidvisningar

lördag 4 februari 2012

Lugnet efter stormen

Vilket väder!! Öst ner snö hela dagen!! Kändes inte så lockande att gå till jobbet ikväll och veta att man ska tillbringa mestadels av kvällen ute..

Har varit hemma sen typ halv 12 och det var så jäkla underbart att komma hem. och som pricken över i:t så kommer lillskrutt och möter mig i hallen. Det gör hon iof varje kväll men kändes extra bra ikväll.

Var riktigt rörigt på jobbet men har man arbetskamrater som är guld så går nog fasiken allt :) Så skönt att man tillsammans kan skratta åt saker/situationer som egentligen får en att vilja kuta hem snabbt som fan och gömma sig :)

Nu är ljusen tända och myskläderna på. Raggsockorna åkte fram ikväll - lovely!! Ska ta en shake och kolla på nån serie innan det är dags att sova. Jobb imornkväll och söndagskväll med.





Älskar Yankee Candle!! Aningen dyra men helt klart värda priset. Doftar lagom mycket och är riktigt dryga. Nu när man haft de tända några kvällar så har doften verkligen satt sig i lgh. Luktar riktigt gott när man kommer hem. Gillar :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar