Summa sidvisningar

tisdag 5 juli 2011

Tråktisdag

Vilken seeeg dag. Grå och trisst :( Har iaf hunnit med ett möte på jobbet och ett uppföljningssamtal på itrim. Så nu e man förhoppningsvis lite klokare (jobbet) och ännu mer peppad (itrim).

Hade inte gått ner så mkt som jag trodde...eller ville. Men hade minskat desto mer i midjemått :) Satan asså, de är det här som gör att man blir ännu mer peppad och ens orkar fortsätta. För det är minst sagt påfrestande för psyket när t ex kollegorna åker och hämtar en gigantisk pizza och 2l cola...

Så nu är det bara att fortsätta gå kvällspromenaderna med Lotta och komma igång ordentligt med träningen :)

Det har nu gått 3v och då måste man öka kaloriintaget med 200 kcal. Så nu äter jag 800 kcal/ dag. Fanns så mycket mer att välja på..massa goda smaker och det är smoothies :) Finns även bars och MAT!! Så nu får man TUGGA :) Köpte bara smoothies idag men nästa gång ska jag köpa lite bars och chili con carne. Känns riktigt lyxigt att få dricka/äta nå annat ;) Och chili con carne lät så ruggigt jäkla gott!!

Vill bara att det ska va över så jag kan shoppa lite kläder. Köpa nya kläder nu=väldigt osmart eftersom storlekarna bara blir mindre och mindre. Får helt enkelt stå ut i "några" veckor till ;)

HEJA HEJA!!!

Nee, dags att göra sig klar för en kväll på jobbet. Så jäkla kul att Linda börjat jobba :)

Puss alla söta!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar