Summa sidvisningar

lördag 4 juni 2011

Gårdagen

Var på Sophiahemmet igår och fick äntligen träffa min allergiläkare. Han konstaterade att allergin (som ni säkert märkt) är nästintill ohållbar. Har fått lite nyare starkare mediciner som jag ska testa nu ett tag. Att inte kunna andas "rent" och hosta blod börjar bli en aning tröttsamt!! Men nu håller vi tummarna för att det är lite mer drag i de här medicinerna :)

Sen hämtade pappa och Danni mig vid Östra. Jag trodde vi skulle åka raka vägen hem så jag skulle kunna få lägga mig på en filt och SOLA..hehe, kunde jag ju fetglömma :) Somnade som en bebis i bilen och 2h senare satt vi fortfarande i bilen hehe...de måste ha kört runt hela jävla stan :) Men väl hemma så blev det mys med Jamie, mitt lilla hjärta!! Vi tog en mysig prommis och han somna som en stock efter allt "gagagaga gigigigi" :)

Senare möttes vi nästan hela gänget hemma hos Daniel och Emelie i deras nya hus, riktigt mysigt, för att grilla och dricka lite. Det var riktigt trevligt och Emelie hade gjort gudomligt god mat!! Och bara sitta ute en hel kväll och sitta och snacka massa skit var ju underbart -sommar!! :) Var dock 3 småttingar som vägrade sova haha, klart smågrabbarna ville vara med dom oxå ;)


Nej hörrni, här kan jag ju inte sitta längre. Massor som ska fixas innan jag ska möta Angie vid 17 :) Då jäklar ska vi dansa rumporna av oss :P

Dags att "packa ihop" katten som ska få vara hos mormor över natten...där får hon det myys.

Ha en UNDERBAR sommardag/kväll/natt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar